Aon event voor NARIM leden in Concertgebouw Amsterdam - 28 maart 2023

Keynote Ruud Veltenaar, diner en aansluitend concert. Uitnodiging met aanmeldlink reeds verzonden. Namens Aon nodigt het NARIM bestuur de leden van harte uit voor een, exclusief voor NARIM-leden georganiseerde, bijeenkomst op 28 maart a.s. in het Concertgebouw te Amsterdam.  

Deze dag staat in het teken van hoe uw bedrijf zich weerbaarder kan maken in de huidige volatiele wereld waarin risico’s en hun impact lastig voorspeld kunnen worden. De keynote zal ingevuld worden door Ruud Veltenaar. 

Ruud Veltenaar werkt als spreker, auteur en toekomstdenker aan de vitale ideeën en oplossingen, voor de wereld van morgen. Tijdens zijn interactieve keynote behandelt hij de cruciale trends en ontwikkelingen en de onvermijdelijke impact op de toekomst van onze bedrijven en instellingen.  

Tevens hebben de leden tijdens de bijeenkomst de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe CEO Aon Nederland, Leonique van Houwelingen en persoonlijk afscheid te nemen van Marc van Nuland, Chairman Aon Nederland. Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Aon waarbij tot 1 april 2022 in de rol van CEO, heeft hij besloten afscheid te nemen van Aon.  

Na het inhoudelijke programma is er een walking dinner. Aansluitend kunnen de leden genieten van het concert in de Grote Zaal.


16:00 uur            Ontvangst
16:30 uur            Welkom en introductie CEO Aon Leonique van Houwelingen
16:50 uur            Marc van Nuland 
17:00 uur            Keynote door Ruud Veltenaar
18:00 uur            Walking dinner
20:15 uur            Víkingur Ólafsson speelt Grieg, Dénève leidt Rachmaninoffs Symfonische dansen


« vorige pagina