Goed bekeken webinar over EB-onderwerpen

Op 13 april j.l. heeft Wij Advocaten op uitnodiging van het NARIM Kenniscentrum Employee Benefits een zeer actueel webinar gehost onder de titel 'Werkgeversaansprakelijkheid, thuiswerken en Remote Work Agreements'.

 

V.l.n.r. Laurien Dufour, Daphne Gouweloos (beiden Wij Advocaten) en Jacqueline Plessius (coördinator Kenniscentrum Employee Benefits)

 

Meer duidelijkheid

De ruim 50 deelnemers waren niet allemaal NARIM-leden maar ook HR managers grepen deze kans aan om duidelijkheid te krijgen over deze ingewikkelde materie. Na aandacht voor het wettelijke kader van werkgeversaansprakelijkheid en de verplichtingen voortvloeiend uit de Arbowet, kwamen er ook concrete voorbeelden aan bod zodat het belang voor zowel werkgever alsmede van werknemer van een 'Remote Working Agreement' kon worden verduidelijkt. Met als afsluiter het goed werkgeverschap en de daaruit voortvloeiende zorg- en preventieplicht voor bijzondere risico’s alsmede de verzekeringsplicht voor verkeer gerelateerde risico’s.

 

Video webinar

De video van het Webinar is tot en met 20 mei 2023 terug te zien via de link: https://persuader.tv/webinar-wij-advocaten/

 

Sheets webinar

De sheets die tijdens het webinar zijn getoond, kunt u hier downloaden. 

 

Meer informatie

Vragen over dit onderwerp of andere EB gerelateerde onderwerpen kunt u richten aan Jacqueline Plessius, coördinator NARIM Kenniscentrum Employee Benefits.


« vorige pagina         meer nieuws »