Vertrouwen centraal tijdens NARIM Congres 2022

Het jubileumcongres, dat NARIM eind september 2021 op het ss Rotterdam organiseerde, stond in het teken van het collectief en de koers naar een succesvolle toekomst. Op 2 juni 2022 stelt NARIM de basis van het succes van het collectief centraal: vertrouwen. In jezelf, elkaar en de rol van de branche in de toekomst: ‘The state of Trust’.

 

Vertrouwen is de onzichtbare ‘smeerolie’ van iedere samenwerking. In een sfeer van vertrouwen kunnen we nieuwe initiatieven ontplooien, maar elkaar ook aanspreken op verantwoordelijkheden. Met dit congres wil NARIM de juiste omstandigheden creëren om dit onderlinge vertrouwen verder te versterken.

 

 Het Inspyrium in Cuijk, locatie NARIM Congres 2022

 

Datum en locatie

Het NARIM Congres 2022 vindt plaats op donderdag 2 juni 2022, in het Inspyrium in Cuijk. Wederom een congres op een bijzondere plek: een groene en duurzame locatie waar op 450 hectare grond zo’n 500.000 bomen staan. Jaarlijks compenseren zij de CO2-uitstoot van ruim 1.300 huishoudens. Het Inspyrium is gebouwd met behulp van materialen uit het stroomgebied van de Maas. De ruimtes zijn aangekleed met echte bomen; de stoelen zijn gemaakt van tractorbanden uit de kwekerij. Evenement-afval wordt gerecycled tot 3D meubilair.

 

Het programma

Momenteel werkt de Congrescommissie hard aan de invulling van het programma maar we kunnen al wel een klein tipje van de sluier oplichten. In de plenaire zaal worden de deelnemers geplaceerd in een zogenaamde ‘circle of trust’ (een opstelling aan vier zijden rondom het podium) en worden ze verwelkomd door een vertrouwd gezicht: dagvoorzitter Maarten Bouwhuis. Keynote speaker en neurowetenschapper Erik Schoppen gaat vervolgens dieper in op het thema vertrouwen: waarom is het zo belangrijk? Wat doet het met je? En hoe kunnen we ons vertrouwen in een sociale, duurzame toekomst vergroten? Na de lunch is het tijd voor een vijftal subsessies die ook zijn ingericht rondom het thema vertrouwen en zijn toegespitst op diverse, actuele subthema’s. Tijdens een afsluitende netwerkshow leren de deelnemers het vertrouwen te delen. Op interactieve wijze wordt kennis opgedaan over on- en offline netwerken. De dag wordt op vertrouwde wijze afgesloten met een diner.

 

Thema centraal gedurende 2022

Het thema ‘The state of Trust’ staat niet alleen tijdens het congres, maar in heel 2022 centraal. Zo wordt het thema, dat zijn hoogtepunt bereikt tijdens het congres, gedurende het jaar verder uitgediept tijdens relevante masterclasses, round tables, workshops, extra nieuwsbrieven of in samenwerking met één van onze kenniscentra. Houd hiervoor onze website in de gaten!


« vorige pagina         meer nieuws »