Sedgwick: Caring Counts!

Iedereen worstelt met de kern van transformatie en stelt zich ongetwijfeld de vraag: Heb ik een goed beeld van de toekomst? Daarom kan sponsor Sedgwick zich prima vinden in het thema van het NARIM Congres 'Transform to perform'. 

 

Het landschap van zakendoen is sowieso al flink veranderd en in grote mate ten goede. Belangrijke eisen werden en worden gesteld aan transparantie en bescherming van consument, collega en omgeving. De weg voorwaarts vraagt ook een herijking van de missie van Sedgwick – van winstgedreven blauw naar zingedreven groen.

 

 

Specialiseren: onmisbaar totdat... 

Om ons voor te bereiden op de onzekere toekomst: werk ik er aan om mijn zwakke punten te versterken of accepteer ik ze en focus ik me op wat ik goed kan, of moet ik juist iets volledig nieuws gaan doen? Specialisme zorgt dat je onmisbaar bent, totdat de wereld zo verandert dat je specialisme niet meer relevant is. Van alle markten thuis betekent flexibel maar minder relevant.

 

Investeren

Sedgwick probeert het antwoord te vinden door beiden te doen, samen met 30,000 collega’s in 60 landen. Het voordeel van werken met een grote partner is dat geïnvesteerd kan worden in specialisme waar dat nodig is en in werkwijzen en teams die flexibel en slagvaardig in te zetten zijn: een vrachtschip dat bijdraait als een speedboot, uiteraard varend op groene energie. Niet makkelijk, maar wel mogelijk en aan onze stand verplicht.

 

Krachten bundelen

Op ESG-gebied ligt er voor ons allen een bijzondere uitdaging. Mooie marketingteksten zijn zo geschreven en het label “greenwashing” wordt regelmatig terecht uitgedeeld.  Sedgwick bundelt wereldwijd de krachten om voor klanten het verschil te maken met concrete initiatieven, gerichte investering en thought leadership.

 

Aandacht voor (jong) talent 

Een andere belangrijke transformatie is het aantrekken, opleiden, begeleiden en behouden van (jong) talent. De nieuwe generatie heeft andere eisen & wensen, is regelmatig (terecht) ongeduldiger als het aankomt op promotie maken en switcht sneller van baan. Als bedrijf, maar ook als markt, zullen we hier sneller dan ooit flexibel op moeten inspelen.

 

NARIM bindt

Daarbij is het komende NARIM evenement weer onmisbaar, om samen na te denken over, en kleur te geven aan, de kansen en bedreigingen van de komende jaren.

 

Sedgwick is de laatste 20 jaar sterk veranderd. Van traditioneel expertise-bureau tot een claims-service organisatie met oplossingen op elke gebied van schade. Helping people and businesses when they need it most…... Caring Counts!

 

sedgwick.com


« vorige pagina         meer nieuws »