Nominaties indienen voor Risk Manager of the Year verkiezing

Nominaties voor de verkiezing Risk Manager of the Year kunnen tot 20 december 2019 worden ingediend. Op die dag sluit de mogelijkheid om genomineerden aan te dragen. De bekendmaking is tijdens een galadiner op 23 april 2020 in het Sheraton Hotel in Londen.

 


De verkiezingen voor de Risk Manager of the Year Awards zijn een initiatief van FERMA, de Europese koepel van Risk Management Associaties, en uitgever Commercial Risk Europe. De laatste verkiezing was in november 2018 in Brussel. NARIM-lid Annemarie Schouw werd bij die gelegenheid onderscheiden met de Risk Manager Lifetime Achievement Award.

 

 Risk Manager of the Year Awards 2018

Annemarie Schouw, tweede van rechts, tussen de winnaars van 2018.

 

De verkiezingen voor Risk Manager of the Year in diverse categorieën hebben de afgelopen drie jaren hun doel bereikt om de rol van Europese Risk Managers bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

 

Nominaties voor de verkiezingen in 2020 zijn de komende weken in te dienen via de website die hiervoor is ingericht. Op 20 december 2019 sluit de termijn.

 

Naar website European Risk Management Awards »

 

Op deze website is ook meer info te vinden over de verschillende categorieën, de criteria voor nominaties en de manier waarop de jury kandidaten beoordeelt.


« vorige pagina         meer nieuws »