Podcast sponsoren rondt NARIM Congres 2023 af

Het was een inspirerende dag, die donderdag 25 mei 2023. Transform to perform was het thema en dat was de gehele Congresdag door in alles terug te zien. We startten de dag met een ‘podwalk’ en ronden het Congres 2023 nu officieel af met de lancering van een podcast. Hiervoor is een aantal sponsoren in de dagen na het Congres geïnterviewd door dagvoorzitter Dorit Roest.

 

 Dorit Roest tijdens de opnames van de NARIM Podcasts

 

Over de podcast

Tijdens het congres konden de deelnemers twee subsessies naar keuze volgen. Echter, het aanbod was veel groter dan dat; maar liefst 17 van de in totaal 35 sponsoren hebben gezamenlijk 11 originele en leerzame workshops georganiseerd. Om iedereen in de gelegenheid stellen hun sessie alsnog te kunnen volgen, hebben enkele sponsoren onlangs een podcast opgenomen. U kunt ze hier beluisteren.

 

Blik op 2024

Genieten van dat wat was is mooi, maar doorgaan is het credo, ook van het NARIM Bestuur en de Congrescommissie. Binnenkort gaat het bestuur brainstormen over de datum, locatie en de invulling van het NARIM Congres 2024. Houd daarom de website in de gaten!

 

NARIM Podcasts >>


« vorige pagina         meer nieuws »