Op zoek naar betrouwbare voorspelbaarheid met het programma Contract Zekerheid

Samen op zoek naar voorspelbare betrouwbaarheid, dat is de essentie van de bijeenkomst die in samenwerking met de VNAB op 20 september wordt georganiseerd. In de loop naar het nieuwe verzekeringsjaar 2023 gaan uitvoerend bestuurder Rob ter Mors en programmamanager Olga van Son graag met NARIM leden in gesprek over het programma Contract Zekerheid, dat eind vorig jaar van start is gegaan.

 

Het nieuwe verzekeringsjaar 2023 is voor de leden van de VNAB dé gelegenheid om de overeengekomen doorlooptijden en de ontwikkelde hulpmiddelen in praktijk te testen. De VNAB hoopt dat deze eerste fase van het Contract Zekerheidstraject voor de NARIM leden meer voorspelbare zekerheid oplevert.


 

Zorgen en verwachtingen

De VNAB gaat daarom graag met de leden van NARIM in gesprek. Ten eerste om het proces van de afgelopen maanden toe te lichten, maar ook om het resultaat met u te delen. En door een goede dialoog, wordt het resultaat alleen maar beter. Dit is dus hét moment om aan te geven wat uw verwachtingen zijn en waar u de meeste zorgen over heeft. Misschien komen er zaken aan bod die nog in de komende prolongatieperiode, of in de volgende fase van het traject kunnen worden meegenomen. Een uitgelezen kans om uw stem te laten horen en met de VNAB in gesprek te gaan! Leden kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de NARIM-app.

Over het programma ‘Contract Zekerheid’

Na de roerige prolongatie van 1 januari 2020 hebben de VNAB, het Verbond van Verzekeraars en Adfiz de koppen bij elkaar gestoken. Dit heeft geresulteerd in een analyse van de problemen en een aanzet om het prolongatieproces te verbeteren. Zo ontstond het programma Contract Zekerheid: zekerheid voor alle partijen in de keten (klant, makelaar, verzekeraar) op een vooraf vastgestelde datum in de vorm van duidelijkheid over dekking, voorwaarden en premie, vastgelegd in de verzekeringsovereenkomst. De VNAB heeft gedurende het programma ook een continue afstemming met het Verbond van Verzekeraars, Adfiz en NARIM. Wilt u meer weten over het programma Contract Zekerheid? Kijk dan op de website van de VNAB.


« vorige pagina         meer nieuws »