Ook Norbert prominent present bij het NARIM Congres

Het afgelopen jaar maakte Norbert de NARIM Netwerkbeer een mooie rondreis door assurantieminnend Nederland. Zijn reis begon tijdens het NARIM Congres 2018, op 17 mei, in Zaandam.

 

Uiteraard was Norbert prominent aanwezig bij NARIM University op 23 mei in Rotterdam. Bere-interessant, stelde hij na afloop. 'Een lange dag, maar wel erg leuk en leerzaam. Ik heb lekker kunnen netwerken.'

 

Norbert de NARIM-beer

 
De start van Norbert's reis

Norbert startte zijn reis bij Clemens Roomer en Pim Moerman tijdens de afsluitende battle tussen de twee tribunevakken tijdens het NARIM Congres van 2018 in Zaandam. Clemens nam hem mee naar AIG en dat werd zijn eerste, maar zeker niet zijn laatste logeeradres, zo blijkt nu.

 

Een ware wereldreis door Nederland

Na een paar weken verhuisde Norbert naar Pim Moerman van Royal Philips en voerde zijn reis via Marsh, Allianz, Aon, Starr Underwriting, Willis Towers Watson en Navigators naar RSA. Vanuit daar vertrok hij naar NARIM-voorzitter Adri van der Waart. Hem kon hij nog de laatste aanwijzigingen geven voor het NARIM Congres zodat Adri goed geïnformeerd naar het congres kon afreizen. 

 

Dat Norbert bij zoveel interessante bedrijven een kijkje achter de schermen mocht nemen en van elke organisatie nog een souvenir zou meekrijgen, had hij op 17 mei 2018 echt niet kunnen bedenken.

 

 

Over Norbert junior...

Zijn op een-na laatste avontuur speelde zich dus af bij Navigators. Wat ook bijzonder is, bij Willis Towers Watson voegde Norbert jr. zich bij Norbert. Altijd fijn, om gezelschap te krijgen, want alleen is tenslotte ook maar alleen. Ook bij Navigators beleefde hij weer van alles en maakte hij met veel mensen kennis. Ad Boekraad, Country Manager Navigators Europe vertelde erover: ‘Norbert en junior zijn gelukkig snel gewend geraakt aan de hoogte van het gebouw en het team van Navigators. Helaas is het Willis Towers Watson niet gelukt Norbert junior zindelijk te krijgen. Zoals het ware Navigators betaamt zullen wij Norbert op het juiste pad dirigeren en junior een luiertje aandoen zodat ze beiden goed uitgerust hun avontuurlijke reis kunnen vervolgen.’

 

 

Juridische ontwikkelingen

Tijdens zijn stage bij Navigators zijn de beide beren onder meer door Eric van Niekerk van Van Niekerk Cieremans Advocaten bijgepraat over de laatste juridische ontwikkelingen in verzekeringsland. Voor junior was dat eigenlijk nog een brug te ver, maar hij leert snel en ook hij bouwt aan zijn netwerk. Na Navigators vervolgden Norbert en Norbert junior hun reis richting RSA.  Mariëlle Goemans van RSA haalde de beide heren op. Ter afscheid scoorden ze eerst nog even met z’n vieren een pizza.

 

Overdracht door Ad Boekraad aan Marïelle Goemans van RSA 

 

NARIM University

Tijdens het NARIM Congres verschenen Norbert en Norbert junior samen met voorzitter Adri van der Waart op het podium. Later volgde Norbert ook diverse 'minors' en was hij getuige van de uitreiking van de NARIM Award aan Sylvia Tieland. 

 

Norbert met Adri van der Waart NARIM


Even bijkomen
Nu komt Norbert bij van alle inspanningen van het afgelopen jaar op het NARIM-secretariaat. Dicht bij zijn 'soulmate' Sylvia.


« vorige pagina         meer nieuws »