Nog eenmaal terugkijken: reacties van sponsoren

Het NARIM jubileumcongres ligt al weer even achter ons en dan is het leuk om een paar sponsoren naar hun reactie te vragen. We vroegen Bas van Mullem, Nancy Janssens en Steven Verhaar hoe zij op het congres terugkijken en of hun verwachtingen zijn uitgekomen.

 

 

 

 

Bas van Mullem, Head of Market Management – Nederland Allianz Global Corporate & Specialty

‘Ik kijk met plezier terug op het NARIM Congres. Het gaf mij een beetje het gevoel van de koeien die na een lange winter eindelijk de wei weer in mogen. Ik vond het ook bijzonder om te ervaren dat het zo snel weer “gewoon” aanvoelde.

Op de tweede congresdag organiseerden wij twee keer onze workshop “Virtual Captives: een tool om op koers te blijven”. Over de opkomst bij de twee sessies zijn we zeer tevreden en we ontvingen veel positieve reacties. Dat geeft ook aan dat het een onderwerp is dat leeft onder de bezoekers van het congres.

 

Impressie van de Allianz workshop

 

Het NARIM Congres was weer een van de eerste events na een lange periode. We hebben ons de afgelopen anderhalf jaar moeten aanpassen en op een andere manier moeten werken. Ik ben blij om te zien dat met alle moderne communicatiemiddelen die we tot onze beschikking hebben, alles in die tijd gewoon door kon blijven gaan. Het deed mij echt iets om te constateren dat er niets is veranderd, dat de verzekeringsmarkt nog steeds om people’s business gaat en het delen van kennis op een event als het NARIM Congres belangrijk is. Hopelijk zetten de verbeteringen ten aanzien van besmettingen en ziekenhuisopnamen door en kunnen wij meer terug naar het oude normaal. Het was een leerzame periode die ons uiteindelijk ook veel nieuwe inzichten heeft gebracht.’

 

Nancy Janssens, Client & Distribution Leader Benelux AXA XL

‘Ik maak gelijk van de gelegenheid gebruik om het bestuur van NARIM te feliciteren met de vlekkeloze organisatie! Het thema dat is gekozen voor het 25-jarige jubileum, “How to stay on course?” paste natuurlijk perfect in de tijd en de locatie kon niet beter. Het deed iedereen zichtbaar deugd om elkaar opnieuw live te kunnen ontmoeten: bestaande relaties werden aangehaald en nieuwe contacten werden gelegd. De kwaliteit van de sprekers is op ieder NARIM Congres indrukwekkend en een echt plezier om naar te luisteren. Dat gold zeker ook voor deze jubileumeditie.

 

Nancy Janssens tijdens de workshop van AXA

 

Wij hebben onze workshop “How to become climate change resilient” twee keer gegeven en mijn collega’s van AXA Climate en van AXA XL waren zeer tevreden over het verloop. Een workshop in beperkte kring kan interactief verlopen. Er was veel interesse voor het onderwerp en er zijn een aantal mooie opportuniteiten uit voortgekomen.

Wij kijken reeds uit naar de volgende editie van het NARIM Congres en wensen alle Risk & Insurance Managers in Nederland ondertussen een behouden vaart!’

 

Steven Verhaar, Manager Distribution & Marketing DUPI

‘DUPI kijkt met een heel goed gevoel terug op het NARIM Congres. We vonden het twee prachtige dagen waar we konden luisteren naar bijzondere sprekers. Zonder de andere sprekers te kort te doen, vond ik de keynote van Marcel Levi heel interessant, maar ook alle andere sprekers zijn erg gewaardeerd. Daarnaast was de locatie natuurlijk uniek. Op de tweede dag was ik alleen aanwezig bij onze workshop “Kijk door de spiegel heen om koers te houden!”, die we samen met Lengkeek organiseerden. We hebben de workshop twee keer aangeboden en beide keren was de zaal goed gevuld. De reacties van de deelnemers waren zonder uitzondering heel positief. Ze gaven aan dat het een bijzondere workshop was en dat ze het jammer vonden dat het na 45 minuten al was afgelopen. Dat betekent dat we in onze opzet zijn geslaagd.

 

Actief deelnemen aan de workshop van DUPI/Lengkeek

 

Zelf sta ik erover verbaasd dat NARIM ieder jaar weer kans ziet om zichzelf te overtreffen. Als ik eerlijk ben denk ik dat het voor de Congrescommissie lastig wordt om in 2022 een event te organiseren dat de editie van dit jaar overtreft. Verder vond ik het bijzonder plezierig om iedereen weer live te zien en de contacten te kunnen aanhalen. Daar zaten we zo op te wachten!’


« vorige pagina         meer nieuws »