NARIM Now! Een bezoek meer dan waard

Op 18 september barst het NARIM Congres 2020 los. Virtueel, dus anders dan anders, maar met dezelfde kwaliteit en behoorlijk interactief. Daarmee is dit virtuele event absoluut anders dan andere digitaal georganiseerde bijeenkomsten.

 

 

NARIM bewandelt (vanzelfsprekend) niet de traditionele paden. Dus geen Teams-meeting, geen webinar, maar een speciaal voor dit congres op maat gecreëerd platform. Degenen die zich hebben geregistreerd ontvangen op donderdag 17 september de link hiernaartoe. Op het platform is ook achtergrondinformatie opgenomen over het programma, de sprekers, de sponsoren en de bezoekers. Maar ook een rubriek Q&A en een helpdesk, mocht u technische problemen ondervinden.

 

Chat carrousel

Op 18 september om 14.15 uur gaan de virtuele deuren open. U kunt dan gelijk deelnemen aan de chat carrousel. Hierin gaat u steeds gedurende een paar minuten met een andere deelnemer in gesprek. Dit levert verrassende nieuwe contactmomenten op!

 

Tv-show

Om 14.30 uur start het programma. In een strak gescripte tv-show leidt dagvoorzitter Rens de Jong u door de middag heen. De spreektijd van de sprekers is gemaximeerd tot maximaal 20 minuten. Een uitdaging om snel tot de kern van het verhaal te komen! Tijdens het programma kunt u via de chat vragen stellen aan de sprekers. Zo creëren we met elkaar een interactieve bijeenkomst.

 

Zoek contact

U kunt elkaar, net als bij een live event, tijdens het congres opzoeken. Op het platform is zichtbaar wie de andere aanwezige deelnemers zijn. Via de chat neemt u contact met elkaar op. Na afloop van het programma gaat de chat carrousel nog een klein halfuurtje ‘draaien’. Maak er gebruik van!

 

Technisch team

NARIM is een vereniging van risicomanagers, het is haar dagelijks werk om risico’s in te schatten. Ook een virtueel congres kent risico’s. Zo kan de techniek haperen, of werkt iets anders niet naar behoren. Voor deze momenten is er de helpdesk; aarzel dus niet en stel uw vragen aan het technische team, zij zijn de hele middag beschikbaar om u te ondersteunen.

 

    

Actieve deelname

Adri van der Waart, voorzitter van het NARIM Bestuur: ‘Het NARIM Congres is veel meer dan een webinar. Je doet er actief aan mee. Ik daag iedereen uit de laptop aan de tv of een groot scherm te koppelen en te genieten van die middag. Het wordt heel bijzonder. Interessante lezingen en veel mogelijkheden om met elkaar en met de sprekers te discussiëren. Het wordt top!

We moeten elkaar weer ontmoeten, spreken en ook live zien. Het personele element in ons vak, wat immers people’s business is, moet weer een kans krijgen. En daarvoor is dit NARIM Congres een eerste opstart. Ik hoop van harte dat iedereen meedoet. Meld je aan!’

 

Dank aan de sponsoren

Adri heeft ook een speciaal woord voor de sponsoren. ‘Grote dank aan alle sponsoren die ons blijven steunen. Het is voor iedereen een moeilijke tijd, ook voor NARIM, en toch organiseren we het congres. Dat kan alleen dankzij onze zeer gewaardeerde sponsoren.’

 

Registreer u vandaag nog

Kortom: NARIM biedt de deelnemers een interessant en interactief programma; laten we er met elkaar voor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen uit de branche aan deelnemen, zodat de contactmomenten ten volle kunnen worden benut! Registreer u vandaag nog! Wij beloven u, het wordt een congres om niet snel te vergeten.


« vorige pagina         meer nieuws »