NARIM-lid Tjerk van Dijk overleden

 

Met verdriet en verslagenheid laten wij u weten dat NARIM-lid Tjerk van Dijk op zondag 19 april 2020 is overleden.

 

Kort na het FERMA Forum (Berlijn) van november 2019 bleek Tjerk ernstig ziek en de vooruitzichten waren somber. Medische zorg om deze vooruitzichten te weerleggen mochten geen resultaat hebben.

 

Tjerk was lid van NARIM sinds 2007 en tussen 2010 en 2016 ook bestuurslid. Als Insurance Manager werkte hij achtereenvolgens voor Draka, Stork, KLM en laatstelijk ABN AMRO. In 2016 begon hij aan de studie ‘Master of Science, insurance science’ aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie rondde hij met succes af.

 

Tussen 2012 en 2016 leverde hij vol overgave zijn bijdrage aan FERMA-activiteiten zoals het Forum van Maastricht in 2013 en het Forum in Venetië in 2015. Behalve een algemene rol in het Scientific Committee was zijn focus ook gericht op de aandacht voor en de ontwikkeling van de jongere generatie binnen ons vakgebied.

 

Door zijn persoonlijkheid en met zijn karakteristieke stem was Tjerk altijd herkenbaar aanwezig op vele NARIM-bijeenkomsten. Hij had een duidelijke eigen mening, wat resulteerde in open discussies en een frisse blik op hoe dingen ook anders konden. We gaan hem missen. Wat blijft zijn de mooie herinneringen aan grote en grootse gebeurtenissen waarvan wij de foto’s nog hebben.

 

Tjerk was pas 48 jaar. Wij verliezen in hem een mooi mens.

 

Onze deelneming gaat uit naar Nathalie en verdere familie en vrienden.

 

Namens het NARIM-bestuur,

Adri van der Waart, voorzitter


« vorige pagina         meer nieuws »