NARIM Award voor Adri van der Waart

Beduusd, overdonderd en ook een beetje emotioneel, dat was de gemoedstoestand van Adri van der Waart toen hij aan het begin van het NARIM Congres 2022 de NARIM Award uit handen van bestuurslid Rosalie André ontving. ‘Ik had dit echt niet verwacht en ben er heel erg trots op,’ aldus de reactie van de voormalige NARIM-voorzitter.

 

 

Het NARIM Bestuur stelde de sponsoren, die bepalen wie de jaarlijkse Award ontvangt, de vraag wie zij de afgelopen tijd hebben kunnen vertrouwen en wie dat vertrouwen meer dan waard was. Bijna unaniem was het antwoord daarop: Adri van der Waart. En terecht. Want in zijn lange carrière heeft hij een enorme bijdrage geleverd aan het risk management-vak voor Arcadis, maar zeker ook voor de industrie, als bestuurslid en later voorzitter van NARIM.

 

Lovende woorden

De sponsoren waren lovend over hem. Een paar reacties: Adri van der Waart is kundig, betrouwbaar, energiek, pragmatisch, no-nonsense en een topprofessional. Hij is realistisch, ook als de turbulentie toeneemt. Hij heeft zijn captive onmisbaar gemaakt binnen zijn verrzekeringsprogramma. Hij is vernieuwend, altijd op zoek naar alternatieve oplossingen en hecht veel waarde aan langetermijnrelaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect. In het bijzonder in de afgelopen jaren is hij de dialoog aangegaan in het kader van de harde markt. Daarbij benadrukte hij altijd het belang van met elkaar in gesprek te blijven, te luisteren en te focussen op een oplossing.

 

Nooit alleen gedaan, altijd samen met het Bestuur

Na het in ontvangst nemen van de Award werd hem om een reactie gevraagd. ‘Dank voor de mooie woorden. Dit is onverwacht. Want eigenlijk was ik er op tegen dat oud-bestuursleden de Award zouden krijgen. Maar ik ben ook trots. Ik heb het altijd met plezier gedaan en wil benadrukken dat ik het nooit alleen heb gedaan, maar altijd samen met de bestuursleden. Dank!’


« vorige pagina         meer nieuws »