Jeroen van den Boogaard teruggetreden uit NARIM-bestuur

Na twee termijnen van drie jaar is Jeroen van den Boogaard teruggetreden uit het NARIM-bestuur. Jeroen was de afgelopen jaren een van de drijvende krachten achter de organisatie van het NARIM Congres. Een 'stille doener', zo typeerde NARIM-voorzitter Adri van der Waart Jeroen bij zijn officiële afscheid.


NARIM afscheid Jeroen van den Boogaard


'Je hebt mensen die graag op de voorgrond treden en een podium zoeken en je hebt mensen die zich liever op de achtergrond inzetten voor zaken. Jeroen behoort zonder twijfel tot deze laatste categorie,' aldus Adri. Jeroen beaamde dat.


Nauw betrokken bij diverse NARIM-congressen
Op de achtergrond is Jeroen nauw betrokken geweest bij de organisatie van diverse NARIM-congressen. Eerst samen met Ronald de Vos, het afgelopen jaar met Darko Domic. 'Ik heb dat met erg veel plezier gedaan,' aldus Jeroen. Leerzaam ook, zo kijkt hij terug. 'Er komt veel kijken bij het organiseren van een congres zoals wij dat in zijn huidige vorm kennen. Natuurlijk heb je veel hulp van anderen, maar toch. Uiteindelijk heb je als voorzitter van de congrescommissie een belangrijke stem en wordt er veel van je verwacht. Maar nogmaals, ik heb het met erg veel plezier gedaan.'


Als dank voor al zijn inspanningen voor NARIM en het NARIM Congres ontving Jeroen uit handen van Adri van der Waart het inmiddels traditionele beeldje (zie foto).

 

In het NARIM-bestuur is Titus Tiel Groenestege zijn opvolger. De NARIM-congrescommissie bestaat nu uit Darko Domic en Ralph Mulder.


« vorige pagina         meer nieuws »