Eerste editie Holland Insurance House bij begin FERMA Forum

Het is een traditie: aan de vooravond van het tweejaarlijkse FERMA Forum vindt een Hollandse avond plaats: de Dutch evening. Voor Nederlandse deelnemers en sponsoren, maar inmiddels ook populair bij congresgangers uit andere landen. Dit keer wordt er op 17 november aanstaande in Berlijn een heus Holland Insurance House ingericht.

Het FERMA Forum is van 17 tot en met 20 november in Berlijn. Op 17 november, aan de vooravond van het meerdaagse congres voor Europese Risk & Insurance Managers en de marktpartijen, staat het Holland Insurance House in het teken van Hollandse kleuren, Hollandse snacks, Hollandse muziek en Hollandse gezelligheid, zo beloven de Nederlandse sponsors en organisatoren. Voor het eerst verzorgt het VNAB de Hollandse avond in het Holland Insurance House.

 

Holland Insurance House sponsors

 

Programma
Op de 17e november is er van 20.00 tot 21.00 uur een pre-opening voor alle leden die een financiële bijdrage hebben geleverd aan het Holland Insurance House. Van 21.00 tot 00.30 uur zijn alle andere gasten van harte welkom.


Tot 22.00 uur worden alleen geregistreerde gasten binnengelaten. Pas hierna kunnen eventueel niet-geregistreerde Hollandse gegadigden naar binnen. Het VNAB adviseert iedereen die men mee wil nemen te registreren.

Locatie
Het Holland Insurance House is dit jaar gevestigd op de Gendarmenmarkt in Berlijn, op loopafstand van de welkomstreceptie van het FERMA Forum.

 

Leden van het Holland Insurance House kunnen zich sinds donderdag 3 oktober inschrijven. De reguliere inschrijving is vanaf half oktober mogelijk.


« vorige pagina         meer nieuws »