HDI - Partner in Transformation

In een wereld die snel transformeert, vervult HDI Global SE de rol van een samenwerkende partner met een menselijke benadering. Onder het motto 'Partner in Transformation' gaan ze verder dan alleen verzekeringsoplossingen; ze omarmen verandering door kennis te delen, innovatief te denken en van elkaar te leren.

 


Mariëlle Goemans is Head of Sales, Distribution & Marketing van HDI


Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie (D, E & I)
Head of Sales, Distribution & Marketing van HDI, Mariëlle Goemans, geeft aan dat het streven van HDI naar diversiteit, gelijkheid en inclusie de overtuiging weerspiegelt dat transformatie begint bij het omarmen van verschillende perspectieven. “HDI heeft actief gewerkt aan inclusieve werkgroepen zoals Women@HDI, Pride@HDI en initiatieven voor neurodiversiteit. Deze initiatieven bieden de ruimte voor openheid, respect en groei en tonen onze inzet voor het bevorderen van een inclusieve werkcultuur waarin iedere stem wordt gehoord en gewaardeerd.”
 
Toewijding aan Transformatie
HDI is niet alleen een voortrekker in de energietransitie, maar ook in het bevorderen van menselijke verbindingen. “Onze campagne 'Licht op groen' symboliseert onze inzet voor duurzame verandering in de grootzakelijke en industriële sector. We geloven dat samenwerking en respect voor elkaars opinies cruciaal zijn voor het realiseren van positieve transformatie.
 
Als 'Partner in Transformation' streven we naar meer dan zakelijk succes; we streven naar een wereld waarin empathie en samenwerking centraal staan. Onze betrokkenheid bij Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie weerspiegelt onze toewijding aan het creëren van een inclusieve en veerkrachtige toekomst voor alle belanghebbenden. Door onze mensgerichte aanpak en onze inzet voor positieve verandering blijft HDI een betrouwbare partner voor bedrijven die zich willen aanpassen aan een snel veranderende wereld. Samen creëren we een toekomst waarin transformatie wordt gedreven door menselijke verbindingen en gezamenlijke groei.”

https://www.hdi.global/nl-nl/

 


« vorige pagina         meer nieuws »