European Risk Management Survey 2022

Hoe kijken Risk Managers in Europa naar hun beroep? Welke ontwikkelingen zien zij? Hoe kijken zij naar belangrijke zaken als het gebruik van nieuwe technologie, hun betrokkenheid bij het bepalen van de strategie van de organisatie en welke invloed kunnen zij uitoefenen op het gebied van sustainability?

 

 Europea Risk Managemnt Survey 2022

 

FERMA, de Europesean Risk Management Associaties (waaronder NARIM), houdt elk jaar een Risk Management Survey. Zo ook in 2022. 'Vertel wie je bent, welke thema's jou bezighouden en hoe het beroep verandert'.  Die oproep doet FERMA aan de leden van alle aangesloten associaties. Het European Risk Management Survey 2022 wordt uitgevoerd in samenwerking met PwC.

 

Geïnteresseerde Risk & Insurance Managers worden uitgenodigd mee te doen aan het onderzoek. Beantwoord de enquête om een ​​beschrijving te geven van de functie van risicomanager: zijn profiel, zijn missies, zijn interacties binnen het bedrijf en zijn perceptie van en praktijken op het gebied van verzekeringsbeheer. 

 

Dat kan vanaf nu via deze link »

 

Met de resultaten kunnen Risk Managers zichzelf vergelijken met collega's op nationaal en Europees niveau. De eerste uitkomsten van het onderzoek worden gecommuniceerd tijdens een webinar in mei 2022 en het volledige rapport wordt in juni 2022 gepubliceerd.


« vorige pagina         meer nieuws »