Bijeenkomst KC Sustainability over duurzaam schadeherstel

Op de ochtend van 14 maart 2023 heeft het NARIM Kenniscentrum Systainability een interessante bijeenkomst gehad met een aantal NARIM-leden op het opleidingscentrum van Belfor in Weesp. Het thema van de ochtend was duurzaam schadeherstel.

 

Belfor lichtte daarbij haar diensten toe en hoe die bij kunnen dragen aan efficiënt herstel met zo min mogelijk verlies van zaken en dus afval en noodzaak voor vervanging. Verschillende technieken werden toegelicht. Duurzaam schadeherstel is ook een belangrijk onderwerp voor het Verbond van Verzekeraars. Marieke Beugel lichtte het werk van het Verbond op dit onderwerp toe. Zij vertelde dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt bij alle platforms binnen het Verbond. Om meer regie te creëren is er speciaal de Issue commissie Duurzaamheid voor opgericht.

 

 

Rondleiding op werkplaats

Na afloop van de presentaties werden de deelnemers rondgeleid op de werkplaats van Belfor. Daar kon men alle technieken in de praktijk zien. Het was een geslaagde bijeenkomst met waardevolle discussies en voldoende leermomenten. Nogmaals dank aan de sprekers en Belfor voor hun bijdrage.


« vorige pagina         meer nieuws »