Belevenissen van Norbert, een beer op tournee

Norbert, de NARIM Netwerkbeer, wordt een begrip in de risk & insurance wereld. Na een kort verblijf bij Clemens Roomer van AIG en vervolgens bij Pim Moerman van Philips, is hij via Ernst-Jan Henkelman en Marijn Hollema van Marsh inmiddels beland bij Victor de Jager van Allianz.

 

Kijk hier de video van de overdracht van AIG naar Philips >> 

 

   

Wachten tot de overdracht van Philips naar Marsh            Net binnen en dan al de vergadering voorzitten...

In het zonnetje

Pim: ‘Ik mocht mede dankzij Ernst-Jan Henkelman van Marsh onze tribune naar de overwinning leiden. Ik vond het dan ook gepast om hem in het zonnetje te zetten. Helaas was hij er niet en is de beer door Marijn Hollema in ontvangst genomen. Norbert vond dit allemaal prima.’

 

Kijk hier de video van de overdracht van Philips naar Marsh >> 

 

Beer van stand

Norbert had zich voor deze gelegenheid naast de NARIM-das en de AIG-piercing, gestoken in een prachtig Philips shirt. Daar bleef het niet bij. Van Marsh kreeg hij een nette broek. Zo wordt Norbert steeds meer een ‘beer van stand’.

 

 

Reislustig

Norbert is bijzonder reislustig. Na een kort verblijf bij Marsh is hij inmiddels uiterst duurzaam en gewoon met het openbaar vervoer gereisd naar Victor de Jager van Allianz. Van cliënt naar makelaar naar verzekeraar. Bij Victor is Norbert in uitstekende handen!

 

Kijk hier de video van de overdracht van Marsh naar Allianz >> 

 

Maar nu even rust voor Norbert.Binnenkort meer over zijn belevenissen. Wordt vervolgd dus!


« vorige pagina         meer nieuws »