Annemarie Schouw gekozen in FERMA Board

Annemarie Schouw is benoemd tot lid van het bestuur van FERMA, de Europese koepelorganisatie op het gebied van Risk & Insurance Management. Ook NARIM maakt deel uit van deze koepel. De benoeming van Annemarie, oud NARIM-voorzitter, vond plaats tijdens de General Assembly die op 24 en 25 juni in Brussel plaatsvond.

 

Met haar benoeming is Annemarie de opvolger van Ralph Mulder, tevens NARIM-lid. Ralph maakte de afgelopen jaren deel uit van de FERMA Board. Ralph is na twee bestuurstermijnen teruggetreden vanwege drukke werkzaamheden en andere activiteiten, waaronder het lidmaatschap van het NARIM-bestuur.

 

'Namens het bestuur willen we Annemarie van harte feliciteren met haar bestuurslidmaatschap en tegelijkertijd Ralph bedanken voor zijn jarenlange inzet,' zo laat het NARIM-bestuur weten. 

 

'Aan Annemarie de taak te zorgen voor een continuering van de goede vertegenwoordiging van NARIM binnen de Europese Associatie. Het is haar zéker toevertrouwd. Wij wensen Annemarie veel succes!'

Tijdens de General Assembly werd ook een nieuwe FERMA-voorzitter gekozen. Dirk Wegener, Global Head of Corporate Insurance bij de Deutsche Bank Group en lid van de German Risk Management Association GVNW, volgt de huidige voorzitter, Jo Willaert, in november op.

 

 

 

 


« vorige pagina         meer nieuws »