NARIM-bestuurslid Rosalie André ontvangt bronzen beeldje

NARIM-bestuurslid Rosalie André heeft tijdens de ALV van 19 maart haar bestuursfunctie neergelegd. Zij heeft twee keer haar bestuurstermijn van drie jaar volgemaakt en is vanuit het bestuur contactpersoon voor het kenniscentrum Sustainability.

 


Voorzitter Albert van Haastrecht: “Afscheid nemen is een klein beetje sterven. En zo voelt het ook. Jouw aanwezigheid ging nooit ongemerkt voorbij. Je had een scherpe geest en een scherpe tong. Jij was een van de eersten die bijeenkomsten over cyber organiseerde. Vanuit je werk en vanuit jezelf had je veel aandacht voor duurzaamheid en hebt daar uitvoering aan gegeven. De wijze waarop jij je als bestuurslid hebt gedragen heeft NARIM nodig, heeft het bestuur nodig en maakt het leven van een voorzitter een stuk gemakkelijker. Je hebt veel voor NARIM gedaan en naast je drukke baan als Head of Insurance & Risk Management bij Signify wist je ook nog eens een bachelor shiatsu te behalen. Als je zes jaar zo je best hebt gedaan, kan je niet zomaar weg.” Rosalie mocht dan ook als dank uit handen van voorzitter Albert van Haastrecht een bronzen beeldje in ontvangst nemen.


Rosalie: “Met heel veel plezier heb ik zes jaar in het bestuur gezeten. Er kwamen veel vernieuwende ideeën voorbij en ik heb ervan genoten dat wij over het zelfde onderwerp zoveel verschillende meningen hadden. We hebben over veel thema’s gediscussieerd, maar alle bestuursleden wisten NARIM altijd centraal te stellen en dat is mooi om te zien. Het moeilijkste moment vond ik de COVID-periode en het hoogtepunt was voor mij toch wel mijn rol als lid van de congrescommissie in 2023. Ik zie mijn bestuurswerk als een grote aanvulling op mijn professionele werk bij Signify. Ik wil alle leden dan ook oproepen om op enig moment een actieve taak binnen NARIM op te pakken. Het heeft mij in ieder geval mooie ingangen gegeven en gesprekken opgeleverd met verzekeraars en belanghebbenden. Zoiets gun ik iedereen.“


« vorige pagina         meer nieuws »