Schrijf u in en kom naar het NARIM Congres op 17 mei


Het thema voor dit jaar is OPEN. De nadruk komt te liggen op een open gesprek, een open sfeer en een vrije keuze. In zowel het voortraject als op de dag zelf. In het voortraject kunt u namelijk aangeven naar welke onderwerpen uw voorkeur uitgaat; NARIM houdt dit bewust ‘open’. Wat wilt u graag zien/horen/ervaren op 17 mei? Waarover wilt u meer weten? Tijdens de dag zelf is het middagprogramma ‘open’: in een ‘Parade-achtige’ setting kunt u zélf kiezen welke activiteiten u wilt volgen of bij welke sessie u aanwezig wilt zijn.

 

Programma

Keynote speaker Christian Kromme geeft een inspirerende lezing over de wijze waarop organisaties OPEN kunnen staan voor de vloedgolf van met name digitale disruptie die wordt veroorzaakt door een razendsnel veranderende wereld. Vervolgens staat een paneldiscussie met het publiek op het programma, begeleid door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis, die u kent van BNR Nieuwsradio. 

 

Na de lunch ligt het congres letterlijk voor u OPEN. U kiest namelijk zélf welke sessies cq. voorstellingen u wilt bezoeken uit een gevarieerd aanbod. Het lijkt eigenlijk nog het meest op het jaarlijks rondreizende, culturele festival De Parade. Op een groot programma-bord is te zien welke sessies er zijn en wanneer zij gegeven worden. Tenslotte is er voldoende tijd elkaar in een informele setting te ontmoeten tijdens de afsluitende borrel inclusief een uitgebreid assortiment aan hapjes.

Ook dit jaar wordt het congres (met uitzondering van de middag-sessies, waarvan er enkele in het Engels gegeven worden) door middel van tolken in het Engels vertaald voor onze buitenlandse bezoekers.

 

Parade-sessies

Tijdens het registratie-proces wordt u gevraagd een ‘ranking’ te maken van het aanbod aan sessies tijdens het middag-programma: De Parade. Maar, op de dag zelf kunt u hiervan afstappen en een andere keuze maken; het thema is niet voor niets OPEN!

Een uitgebreide omschrijving van elke sessie staat beschreven op de website www.narimcongres.com, onder het kopje ‘parade sessies’.
 

Inschrijving

U kunt zich inschrijven voor deelname aan het congres via via deze link. Na registratie ontvangt u een bevestiging inclusief e-ticket in uw mailbox.

 

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 650,00 p.p. excl. BTW. Voor sponsoren geldt een afwijkend tarief en voor NARIM leden is deelname gratis.

 

Annuleringsregeling

Graag attenderen wij u hierbij op het feit dat kosteloos annuleren mogelijk is tot 1 maand voor aanvang van het congres, dat is 17 april 2018. Indien annulering plaatsvindt binnen 1 maand voor aanvang van het congres, blijft de volledige deelnemersbijdrage verschuldigd.

 

Locatie

Het congres vindt plaats in het Taets Art & Eventpark, gelegen aan de Hemkade 18 te Zaandam. Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein van deze locatie.

 

Meer informatie & Vragen

Meer informatie treft u aan op www.narimcongres.com. Heeft u een vraag, stuur dan een email naar info@narim.com.


« vorige pagina         meer nieuws »