NARIM-leden genomineerd voor Risk Management Awards 2020

Diverse NARIM-leden zijn genomineerd voor de European Risk Management Awards 2020. Onder hen Bernard van den Berg, Insurance Director bij Royal BAM Group. Bernard is een van de drie finalisten die meedingen voor de prestigieuze titel Risk Manager of the Year 2020.

De drie gegadigden in deze categorie zijn:

  • Bernard van den Berg, Insurance Director bij Royal BAM Group.
  • Carlo Cosimi, Corporate Head of Insurance & Risk Financing, van het Italiaanse Saipem S.p.A.
  • François Malan, Chief Risk & Compliance Officer, van het Franse Eiffage.

 

Rohini de Waard, Rising Star of the Year?

In de categorie 'Rising Star of the Year' is NARIM-lid Rohini de Waard een van de drie kandidaten. Rohini is werkzaam als Insurance Manager bij Royal Vopak N.V.

 
Pim Moerman en Rob van de Eijnden, finalist in 'Collaboration of the Year'

In de categorie 'Collaboration of the Year' zijn Pim Moerman en Rob van den Eijnden als duo genomineerd. Beiden zijn werkzaam bij Royal Philips in Amsterdam. Pim Moerman is Director Insurance and Risk Engineering, Rob van den Eijnden is Global Business Continuity and Resilience Leader binnen de concernstaf.

 
Onderscheidingen in veertien verschillende categorieën

In totaal zijn er prijzen in veertien verschillende categorieën. De verkiezingen voor de European Risk Management Awards is een initiatief van FERMA en Commercial Risk Europe. Normaal gesproken worden de onderscheidingen uitgereikt tijdens een diner in Londen of Brussel, maar door de corona-maatregelen vindt het evenement nu online plaats van 7 tot en met 11 december 2020.

 
Webinars en introductie van de finalisten

Op de verschillende dagen in de week van 7 tot en met 11 december zijn er webinars en worden de finalisten in de verschillende categorieën geïntroduceerd. De bekendmaking van de winnaars is op vrijdagmiddag 11 december (vanaf 16.30 uur).

 

Links European Risk Management Awards 2020

Website European Risk Management Awards 2020 »

De lijst met alle finalisten »

Aanmelden »


« vorige pagina         meer nieuws »