Overweldigende belangstelling voor NARIM Congres

De belangstelling voor het NARIM Congres is  groot! Zo groot zelfs, dat het inmiddels is voltekend. Wilt u zich nog aanmelden, dan plaatsen wij u op de wachtlijst en bekijken we of en hoe we u alsnog kunnen laten deelnemen.

 

 

Start van de dag: NARIMspiratie

De dag begint al vroeg. Vanaf 09.00 uur kunt u deelnemen aan de NARIMspiratie. Om deze inspirerende sessie goed zijn werk te laten doen, adviseren wij u om niet later dan 09.30 uur aanwezig te zijn. We verklappen nog niet teveel, maar ga er maar vanuit dat u geïnspireerd raakt door de natuur! Na de NARIMspiratie is er tijd voor koffie en om 10.30 uur start het plenaire programma.

 

Transform to perform in de praktijk

Key note speaker Menno Lanting gaat in zijn presentatie verder waar de NARIMspiratie is gestopt: hoe kunt u Transform to perform optimaal in de praktijk brengen. Na de lunch, waar zoals gebruikelijk ruim de tijd voor wordt genomen, staan de subsessies op het programma. Dit jaar anders dan anders: u kunt bijvoorbeeld veel leren van bijen, proberen uit een escape room te komen of (nogmaals) wandelen in de natuur. Laat u verrassen!

 

Ludieke afsluiting

Zoals gebruikelijk sluiten we het Congres op een ludieke manier af en start rond 17.00 uur de borrel gevolgd door een walking dinner. Wij hebben het mooie weer besteld en kijken uit naar 25 mei! U ook? 

 

Ga naar de Congreswebsite: NARIM Congres 2023


« vorige pagina         meer nieuws »