NARIM Now! We zijn onderweg!

Het eerste virtuele NARIM Congres ooit! Vernieuwend, interactief en kwalitatief hoogstaand, daar is niets aan veranderd. Virtueel, dat is anders dan de ruim twintig congressen hiervoor.

 

 

Honderden NARIM-leden, sponsoren en geïnteresseerden uit de markt hebben zich al geregistreerd en zijn nu het virtuele NARIM Congres aan te volgen. Het programma is kort, bondig, inhoudelijk en interessant. Gedurende de middag kunt u via de chat live met hen in contact komen. Ook met dagvoorzitter Rens de Jong of de bestuursleden kunt u chatten. Stel vragen, geef reacties, doe mee!

 

NARIM Award

Zoals ieder jaar reiken we ook dit jaar weer de NARIM Award uit aan iemand die veel voor NARIM en de branche heeft betekend. Aan wie onthullen we uiteraard nu nog niet, maar we kunnen wel zeggen dat het een bijzondere uitreiking wordt.

 

Chatten in de chat carrousel

Het programma begint om 14.30 uur. Voorafgaand, om 14.15 uur, kunt u elkaar een kwartiertje virtueel ontmoeten tijdens de chat carrousel. Op het congresplatform, dat speciaal voor NARIM is gebouwd, kunt u zien wie er allemaal ‘aanwezig’ en ingelogd zijn. Na afloop van het programma kunt u nog een halfuurtje met elkaar napraten. Maak vooral gebruik van deze mogelijkheid.

 

De support van onze sponsoren is zeer waardevol

Uit de gesprekken die wij met sponsoren hadden, bleek hoe waardevol zij het vinden dat NARIM ook in deze tijd en ondanks alle beperkingen een Congres organiseert. Dat doet ons goed. We vinden het spannend, maar hebben er enorm veel zin in.

 

Registreren: het kan nog!

Dus: heeft u zich nog niet geregistreerd? Doe dat dan vandaag nog via www.narimcongres.com. Aan deelname zijn dit jaar geen kosten verbonden. Ook uw collega’s kunnen zich registeren en meekijken. De enige voorwaarde is dat zij werkzaam zijn in de Risk- en Insurance Management branche. Als u zich heeft geregistreerd, ontvangt u donderdag 17 september de link naar het NARIM platform zodat u vrijdagmiddag 18 september kunt genieten van weer een interessant NARIM Congres! Wij rekenen op u! 


« vorige pagina         meer nieuws »