NARIM Congres 2021: We gaan elkaar 'in het echt' ontmoeten!

Op donderdag 16 september heeft het NARIM Bestuur besloten om het NARIM Congres 2021 definitief doorgang te laten vinden! Het Bestuur is verheugd dat het jubileumcongres op grote lijnen conform het oorspronkelijke programma kan plaatsvinden.

 

      

Vanzelfsprekend worden de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM nauwkeurig opgevolgd. Darko Domic, NARIM-bestuurslid en voorzitter van de Congrescommissie: ‘We hebben enkele onderdelen van het programma aangepast. De huidige tijd vraagt nog altijd om voorzichtigheid en de veiligheid van onze leden, sponsoren en overige deelnemers staat bij ons op de eerste plaats.

 

Voorbeeldfunctie

Wij vinden dat wij als beroepsgroep hierin een voorbeeldfunctie hebben. Dat betekent dat wij op beide dagen aan alle aanwezigen vragen hun coronatoegangsbewijs te tonen voordat zij het schip betreden, ook als zij op het schip overnachten. 

 

We houden ons aan de regels

De feestelijke avond van 27 september gaat niet door. Daarvoor in de plaats vindt een uitgebreide netwerkborrel plaats. Want elkaar ontmoeten staat al 25 jaar centraal bij NARIM en dat zal op 27 en 28 september zeker niet anders zijn. Het aantal deelnemers dat wij mogen ontvangen, is niet beperkt. Dit betekent wel dat de inhoudelijke programmaonderdelen geplaceerd zijn. De niet-geplaceerde programmaonderdelen zoals de ontvangst, lunch, diner en het netwerken, vinden in grote ruimtes en voor een deel buiten op het dek plaats. Zo houden we ons allemaal aan de regels, kunnen we voldoende afstand houden en kunnen wij een veilig jubileumcongres organiseren.

 

Een “echt” congres!

Wij hebben al veel aanmeldingen ontvangen, maar er is nog ruimte. Tot en met woensdag 22 september kunnen de mensen zich nog inschrijven. En het is absoluut de moeite waard. We hebben een topprogramma met interessante en inspirerende sprekers die actuele onderwerpen behandelen. Ik kijk er met belangstelling naar uit. Een “echt” congres waar we eindelijk weer de kans hebben om vak- en branchegenoten te ontmoeten!’


« vorige pagina         meer nieuws »