Marcel Juliard overleden

Marcel Juliard is op 20 juli jl. onverwacht overleden. Marcel was een bekend gezicht in de grootzakelijke verzekeringsmarkt. Hij was nauw betrokken bij NARIM. Marcel heeft meer dan 35 jaar gewerkt bij Troostwijk, laatstelijk als  key accountmanager voor de grotere accounts. Hij is 63 jaar geworden.

 

Marcel Juliard

Marcel Juliard in gesprek met Sylvia Tieland.

 

In een reactie bij monde van adjunct-directeur Wilco van Schijndel schrijft Troostwijk Expertises:  'Wij hebben met Marcel een gedreven, loyale en vakkundige collega verloren die meer dan 35 jaar zijn stempel heeft gedrukt. In diverse rollen, de laatste jaren als key accountmanager voor de grotere accounts. Hij was een bekend gezicht als vertegenwoordiger van Troostwijk binnen de  branche.'

 

Ook het NARIM-bestuur spreekt van een groot verlies voor de grootzakelijke markt. 'Marcel was zeer betrokken bij NARIM en bij onze activiteiten. Marcel was voor NARIM de vaste contactpersoon bij Troostwijk en was hij graag aanwezig op alle NARIM congressen. Ook de FERMA bijeenkomsten waren een vast gegeven in zijn agenda. We zullen bij NARIM hem ontzettend missen als een markant maar vooral aimabel persoon,' aldus het NARIM-bestuur in een reactie.

 


« vorige pagina         meer nieuws »