NARIM-lid Gerjan Delhaas ‘Rising Star of the year’ bij European & UK Captive Review Awards

NARIM-lid Gerjan Delhaas is bij de European & UK Captive Review Awards 2018 van het vakblad Captive Review uitgeroepen tot 'Rising Star of the Year'. De bij de onderscheiding horende Award werd uitgereikt tijdens een galadiner in Luxemburg op 13 november jl.  Gerjan kreeg de onderscheiding uit handen van de afscheid nemende hoofdredacteur Richard Cutcher.

 
Juryrapport

De jury lichtte zijn verkiezing als volgt toe: "…Gerjan Delhaas has proved himself a valuable member of the Dutch captive owners group, and his career progression from AkzoNobel to Unilever as Corporate Insurance Manager also demonstrated his captive expertise in his day job. His research paper on supply chain risk for his MBA qualification further emphasized his dedication to risk and insurance management and he is well established as a thought leader for today and in the future…".

 

Gerjan Delhaas Unilever

 

Blijk van waardering

Gerjan (midden op de foto) werd gekozen uit drie genomineerden. In een reactie op zijn verkiezing op de Nederlandse website van Risk & Business zegt hij: 'Het is een mooie blijk van waardering waar ik erg blij mee ben. Zeven jaar geleden begon ik blanco aan het captive-avontuur. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd van het sparren met peer captive eigenaren en captive-experts van verzekeraars, makelaars en andere serviceproviders. Discussies met hen zijn cruciaal om je scherp te houden. De Award staat bij mij symbool voor het feit dat we als captive-sector op de juiste weg zijn door kennis met elkaar te delen.'

 

Ook bij een andere Europese verkiezing was Gerjan genomineerd voor een 'Rising Star Award'. Dat was bij de European Risk Managament Awards 2018 van FERMA en het vakblad Commercial Risk Europe. Deze onderscheiding ging naar de Britse Danielle Wishart van ASOS.com.

 

Meer info over de onderscheidingen van Captive Review >>


« vorige pagina         meer nieuws »