FERMA Lloyd’s Professional Development Programme

Tijdens het FERMA Forum werd het FERMA Lloyd’s Professional Development Programme 2018-2019 officieel gepresenteerd. Dit opleidingsprogramma is voor Europese Risk Managers van bij FERMA aangesloten associaties. De inschrijving is geopend.

 

Het totale programma bestaat uit drie onderdelen van telkens twee volle dagen. Actuele thema’s die aan de orde komen zijn de rol van de Lloyd’s-Broker, de impact van artificial intelligence en robotics op global business, market intelligence en Big Data, product recalls en reputatieschade en crisismanagement. Deelnemers lopen ook een dag mee met een Lloyd’s-Makelaar op de beursvloer.

De drie blokken van het programma zijn gepland in april en oktober 2018 en april 2019. Locatie is het Lloyd’s-Hoofdkantoor in Londen. Met het programma zijn CPD-punten te verdienen. Deze punten zijn van belang voor de geldigheid van de RIMAP-certificering.

 
Ook voor NARIM-leden

Ook NARIM-leden kunnen aan dit programma meedoen. Vereisten zijn onder meer drie tot vijf jaar ervaring als Risk manager, lidmaatschap van – in dit geval – NARIM en een goede beheersing van de Engelse taal. De voordracht van Nederlandse kandidaten vindt plaats door het bestuur van NARIM. De selectie van kandidaten vindt eind februari 2018 plaats.

 

Ralph Mulder, Education Leader van FERMA, zal samen met Benno Reischel van Lloyd’s alle deelnemers ontvangen

 

Meer info is te vinden op www.lloyds.com/ferma

Of neem contact op met NARIM-bestuurslid Ralph Mulder

Bekijk ook het interview met Sabrina Hartusch (Triumph) en Benno Reischel


« vorige pagina         meer nieuws »