FERMA Forum 2017 met een stevige Nederlandse inbreng

Het FERMA Forum 2017 was van 15 tot en met 18 oktober in Monte Carlo. Vanuit Nederland is er, net als bij eerdere edities, een stevige inbreng in een ijzersterk programma. Dat begon al met een Hollandse Avond op 15 oktober, waarbij alle Nederlandse vertegenwoordigers voor een gezellige en aangename aftrap van het driedaagse congres zorgden.

 

Risk Manager in pole position


De Nederlandse inbreng op een rij

 

The 4th industrial revolution, a blessing or a curse?
Volgens sommigen is de vierde industriële revolutie aanstaande. Of al begonnen. Deze workshop legt uit wat de vierde industriële revolutie inhoudt en wat de effecten zijn op zaken als ons leven en de communicatie. Er wordt een bijzondere focus gelegd op hoe een risicomanager en een bedrijf op lange termijn kunnen overleven in de nieuwe omgeving.
Rianne Baumann van Crawford & Company was lid van het panel van deze workshop.

 

Millennials, Generation Y ... our new talents and future leaders
Wat spreekt jonge mensen aan? Hoe zijn ze in het vakgebied van risk & insurance management terecht gekomen en hoe zien zij hun carrière? Wat zijn nieuwe ontwikkelintgen en hoe verhouden deze zich tot de huidige generatie leiders? Een levendige uitwisseling tussen ervaren en jonge verzekerings- en risicomanagers.
Met Eelco Wester, Key Account Manager van Allianz en tevens voorzitter van Young Insurance.

 

Eelco Wester bij FERMA Forum


Cyber risk: challenges and governance,
Workshop over de risico's van datalekken en 'ransom attacks' en de snel toenemende kosten van cybercrime. Verzekeringsprogramma's en pre-en post-loss response services zijn hierop nog niet genoeg ingericht.
Annemarie Schouw trad op als moderator van deze sessie. 
Een dag eerder, op 16 oktober, was Annemarie ook host van de Leadership Lunch.

 

Annemarie Schouw Leadership Lunch FERMA Forum

 

Young Professionals Breakfast
Adri van der Waart was samen met Bernadette Hackett van Zurich 'host' van het inmiddels traditionele ontbijt met Young Professionals op 17 oktober.

 

Bernadette Hacket en Adri van der Waart hosts FERMA Breakfast

 

NARIM-bestuursleden
Verder zijn Ralph Mulder als lid van het FERMA Committee en Mario van der Giessen als lid van het Program Committee nauw betrokken geweest bij de organisatie van het FERMA Forum. Beiden zijn ook bestuurslid van NARIM.

 

Links:

FERMA Forum »
Video teaser FERMA Forum »


« vorige pagina         meer nieuws »